Privat Pasningsordning
Spjellerup Naturbørn 
  Anne Egeberg Olsen
20 97 44 65

Hvem er jeg


Jeg hedder Anne, og har startet som kommunal dagplejer  1. aug. 1999 og siden 2012 som privat dagplejer og nu privat børnepasser.

Jeg har åbnet den private pasningsordning på Hegnsgaard i Spjellerup.  Min mand hedder Asger, han arbejder her på gården, og har sit eget landbrug. Vi har sammen Alex, Andreas og Adda . Vi bor på Stevnsvejen mellem st. Heddinge og Faxe nær Spjellerup, Alslev og Tågerup. Vi tilbyder dejlige legemuligheder ude som inde. Stor lukket gårdsplads samt dejlig have med skygge fra frugttræer endvidere skønt stort legerum.

Jeg vægter tryghed, god hygiejne og frisk luft og velvære. Desuden handler det her meget om udeliv. Jeg har bl.a deltaget i et heldagskursus i naturpædagogik og udeaktivieter for børn: Friluftsrådets Grønne Spirer. Jeg har været godkendt af Faxe kommune siden 1999 som dagplejer og nu Privat børnepasser. Er desuden godkendt af Stevns kommune.

I kan allerede nu få jeres barn skrevet på venteliste. Den første ledige plads er  1/5-24. Ønsker I en plads, så kontakt mig, og jeg hjælper gerne med at skrive en kontrakt, som skal godkendes af kommunen. Derefter søger vi om tilskud fra kommunen. Man skal være skrevet op i det kommunale system, og ønske en plads i privat pasningsordning.  I den private pasningsordning passes der børn fra 9 mdr. til 3 år. Der er højst 5 børn og ingen gæstebørn, så der er meget ro til hverdag, og mindre chance for at børnene bliver smittet. Jeg er ansat af forældrene, så det er Jer, der vælger mig. Og Faxe kommune fører tilsyn her ca. 4 gange årligt.  Det kommunale tilskud udbetales til Jer forud. I betaler den samlede pris månedligt forud den sidste hverdag i måneden til mig 12 måneder om året .